Annie Get Your Gun

Oplev musicalen Annie Get Your Gun med Hotel Copenhagen Crown og Det Ny Teater

Nu kan du opleve en af de mest ikoniske og mest spillede musicals i teaterhistorien, når Det Ny Teater sætter musicalen Annie Get Your Gun op i en nyskabende og storslået opsætning med Maria Lucia i den legendariske titelrolle som Annie Oakley.

Ingen anden musical kan byde på så mange store hits som Annie Get Your Gun, bl.a. ”Anything You Can Do, I Can Do Better”, ”You Can't Get A Man With A Gun”, ”Doin’ What Comes Naturally”, ”The Girl That I Marry”, ”They Say It’s Wonderful”, ”I Got The Sun In The Morning” og naturligvis hovednummeret ”There’s No Business Like Show Business”, der er en hyldest til show business og betragtes som én af musicalhistoriens mest berømte sange.

Forestillingens handling er baseret på den virkelige og fantastiske historie om Annie Oakley og Frank Butler. Annie, en drengepige fra bøh-landet og Ohios bedste skytte, bliver opdaget et Buffalo Bill og overtalt til at optræde i hans wild west show. Hun falder pladask for showets stjerne og mesterskytte Frank Butler. Begge har de mødt deres ligemand, og snart konkurrerer de både om at ramme plet og om at vinde hinandens hjerter. Annie bliver verdens første og største kvindelige superstar, men hvordan får hun ram på en mand?

Annie Get Your Gun har præmiere den 21. september 2017 og spiller frem til den 17. december 2017.

Gå ikke glip af denne unikke oplevelse og kombinér dit teaterbesøg med en overnatning på Hotel Copenhagen Crown, der ligger i bekvem gåafstand fra teatret.

Annie Get Your Gun pakken indeholder:

• Overnatning i dobbeltværelse
• Lækker morgenmadsbuffet
• Billetter til Annie Get Your Gun på Det Ny Teater

Prisen for Annie Get Your Gun pakken er fra Dkk 925,- pr. person søndag - torsdag og fra Dkk 1075,- pr. person på fredage og lørdage baseret på 2 personer i dobbeltværelse og teaterbilletter i kategori B. Tillæg for anden billetkategori. Tillæg for enkeltværelse Dkk. 250,-.
 
For forespørgsler og booking af Annie Get Your Gun pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk
 
Læs mere om forestillingen her.
 
Obs! Forestillingen spiller ikke på mandage og tirsdage.

 Det Ny TeaterThere Is No Business Like Show Business! Maria Lucia spiller titelrollen som Annie Oakley.