Spillemand på en Tagryg

Oplev musicalen Spillemand på en Tagryg med Hotel Copenhagen Crown og Det Ny Teater

Spillemand på en Tagryg er én af de største Broadway-succeer nogensinde. Den awardvindende musical kan nu opleves i en helt ny, og hidtil største danske opsætning med Tommy Kenter i den ikoniske rolle, som den fattige og hårdt plagede jødiske mælkemand Tevye.

Spillemand på en Tagryg er en rørende og poetisk, morsom og livsbekræftende, fortælling om en familie og et samfund i en lille by, under pres fra en verden i opbrud og forandring - mere aktuel i dag end nogensinde. Medrivende dans og musik med en perlerække af evergreens som bl.a. "Hvis jeg var en rig mand", "Tradition", "Sunrise, Sunset", "Anatevka", "Matchmaker" og "To Life".

Året er 1905 i Zarens Rusland. I horisonten lurer revolutionen og angreb på jøder og deres ejendom. Tevye forsøger, at holde balancen mellem traditionerne og de nye tiders skikke. Hans livsværdier bliver for alvor udfordret, da hans 3 giftefærdige døtre efter tur nægter at indgå arrangerede ægteskaber, men selv vil bestemme hvem de giver deres hjerte til.

Spillemand på en Tagryg har præmiere den 26. september 2019 og spiller frem til den 15. december 2019.

Gå ikke glip af denne unikke oplevelse og kombinér dit teaterbesøg med en overnatning på Hotel Copenhagen Crown, der ligger i bekvem gåafstand fra teatret.

Spillemand på en Tagryg pakken indeholder:

• Overnatning i dobbeltværelse
• Lækker morgenmadsbuffet
• Billetter til Spillemand på en Tagryg på Det Ny Teater

Prisen for Spillemand på en Tagryg pakken er fra Dkk 995,- pr. person søndag - torsdag og fra Dkk 1295,- pr. person på fredage og lørdage baseret på 2 personer i dobbeltværelse og teaterbilletter i kategori B. Tillæg for anden billetkategori. Tillæg for enkeltværelse Dkk. 250,-.
 
For forespørgsler og booking af Spillemand på en Tagryg pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk
 
Læs mere om forestillingen her.
 
Obs! Forestillingen spiller ikke på mandage og tirsdage.

Det Ny TeaterOplev Spillemand på en Tagryg på Det Ny Teater i landets største opsætning.