The Book of Mormon

Oplev musicalen The Book of Mormon med Hotel Copenhagen Crown og Det Ny Teater

Tidens største musicalsucces The Book of Mormon har Danmarkspremiere på Det Ny Teater i januar 2018. Det er en grænseoverskridende og uanstændigt morsom forestilling skabt af ophavsmændene til South Park samt komponisten til sangene i Disneys Frost. Musicalen har modtaget utallige priser, bl.a. Tony Award og Olivier Award for Best Musical of the Year - og er af The New York Times udråbt til ”The best musical of this century”.

The Book of Mormon er en knivskarp satire over religion, kultursammenstød og musicalgenren. Vi følger to unge missionærer fra Salt Lake City spillet af Silas Holst og Carsten Svendsen. De sendes til en fjern landsby i Uganda, for at missionere og udbrede kendskabet til mormonernes hellige skrift Mormons Bog. Den ene missionær Price er en entusiastisk og stærkt troende ildsjæl. Hans makker Cunningham, en akavet men velmenende nørd, tror at deres destination vil være præcis som i The Lion King. Virkeligheden viser sig naturligvis at være ganske anderledes. Cunninghams tendens til konstant at pynte på sandheden bringer snart dem begge i vanskeligheder.

The Book of Mormon har præmiere den 25. januar 2018 og spiller frem til den 27. maj 2018.

Gå ikke glip af denne unikke oplevelse og kombinér dit teaterbesøg med en overnatning på Hotel Copenhagen Crown, der ligger i bekvem gåafstand fra teatret.

Vær opmærksom på at forestillingen indeholder scener og sprogbrug, der kan virke stødende.

The Book of Mormon pakken indeholder:

• Overnatning i dobbeltværelse
• Lækker morgenmadsbuffet
• Billetter til The Book of Mormon på Det Ny Teater

Prisen for The Book of Mormon pakken er fra Dkk 925,- pr. person søndag - torsdag og fra Dkk 1075,- pr. person på fredage og lørdage baseret på 2 personer i dobbeltværelse og teaterbilletter i kategori B. Tillæg for anden billetkategori. Tillæg for enkeltværelse Dkk. 250,-.
 
For forespørgsler og booking af The Book of Mormon Gun pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk
 
Læs mere om forestillingen her.
 
Obs! Forestillingen spiller ikke på mandage og tirsdage.

Det Ny TeaterThe Book of Mormon har Danmarkspremiere på Det Ny Teater.
Foto: Miklos Szabo