The Phantom of the Opera

Oplev musicalen The Phantom of the Opera med Hotel Copenhagen Crown og Det Ny Teater

Dansk teaterhistories største publikumssucces og mest bekostelige og ekstravagante musical vender nu, på utallige opfordringer, tilbage til Det Ny Teater.

Lad dig forføre af den tidløse historie, den uforglemmelige musik og besættelsen, der aldrig ville dø.
En romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. En vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske, huserer i operaens kælderkompleks, han forelsker sig håbløst i den unge sopran Christine. Skyer intet middel for at fremme hendes talent og karriere. Skruppelløst terroriserer han operaens personale i bestræbelserne på at vinde hendes kærlighed gennem sin musik.

En ekstravagant opsætning, der byder på nogle af de mest overdådige dekorationer, kostumer og special effects set på en scene. Se eller gense den ultimative musical og oplev magien på Det Ny Teater, der er som skabt til The Phantom of the Opera.

The Phantom of the Opera har præmiere den 21. september 2018 og spiller frem til den 31. marts 2019.

Gå ikke glip af denne unikke oplevelse og kombinér dit teaterbesøg med en overnatning på Hotel Copenhagen Crown, der ligger i bekvem gåafstand fra teatret.

The Phantom of the Opera pakken indeholder:

• Overnatning i dobbeltværelse
• Lækker morgenmadsbuffet
• Billetter til The Phantom of the Opera på Det Ny Teater

Prisen for The Phantom of the Opera pakken er fra Dkk 995,- pr. person søndag - torsdag og fra Dkk 1295,- pr. person på fredage og lørdage baseret på 2 personer i dobbeltværelse og teaterbilletter i kategori B. Tillæg for anden billetkategori. Tillæg for enkeltværelse Dkk. 250,-.
 
For forespørgsler og booking af The Phantom of the Opera pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk
 
Læs mere om forestillingen her.
 
Obs! Forestillingen spiller ikke på mandage og tirsdage.

Det Ny TeaterThe Phantom of the Opera er dansk teaterhistories mest ektravagante musical.