Wallmans Dinnershow

Nyd en festlig aften med Hotel Copenhagen Crown og Wallmans

Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til showet Carnival i Wallmans i samarbejde med Hotel Copenhagen Crown!

Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show. Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding!

Do you wanna rock? Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!
Wallmans pakken indeholder:
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • 4 retters menu hos Wallmans
  • Wallmans internationale show
  • Adgang til Wallmans Natklub
Prisen for Wallmans pakken starter fra Dkk 1095,- pr. person (i delt dobbeltværelse) på torsdage og Dkk 1375,- pr. person på fredage og lørdage. Wallmans dinnershow spiller i perioden 23. august 2019 til juni 2020. Bemærk at Wallmans opkræver et tillæg til standardpriserne i forbindelse med julefrokostshows. 

For forespørgsler og booking af Wallmans pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk

Læs mere om sæsonens show hos Wallmans her.

Oplev Wallmans flotte show og kom tæt artisterne, når de serverer din mad