Wallmans Dinnershow

Nyd en festlig aften med Hotel Copenhagen Crown og Wallmans

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på. I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

Showet ENTOURAGE åbner med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse, og senere ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie, i et særligt hyldestnummer. Vi tager også en rejse både til den forførende franske cabaret med glitrende kostumer og overdådig scenografi og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

ENTOURAGE byder også på fantastisk akrobatik og artisteri! Glæd dig til en finsk linedanser og et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke langt oppe under Cirkussalens kuppel. Oplev også et spændende cirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Aftenen kulminerer i en forrygende finale med ”the Queen of Pop”: Madonna. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Wallmans pakken indeholder:
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • 4 retters menu hos Wallmans
  • Wallmans internationale show
  • Adgang til Wallmans Natklub
Prisen for Wallmans pakken starter fra Dkk 1095,- pr. person (i delt dobbeltværelse) på torsdage og Dkk 1375,- pr. person på fredage og lørdage. Wallmans dinnershow spiller i perioden 1. september 2017 til juni 2018. Bemærk at Wallmans opkræver et tillæg til standardpriserne i forbindelse med julefrokostshows. 

For forespørgsler og booking af Wallmans pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk

Læs mere om sæsonens show hos Wallmans her.

Oplev Wallmans flotte show og kom tæt artisterne, når de serverer din mad