Wallmans Dinnershow

Nyd en festlig aften med Hotel Copenhagen Crown og Wallmans

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på. I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

Showet URBAN NIGHTS skydes i gang af et helt særligt nummer, som tager dig med på en filmisk rejse ud i Københavns gader og stræder! Til sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live!

Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, og senere en hæsblæsende togtur med rocklegenderne AC/DC. Du kan også se frem til en nyskabende fortolkning af musikalske højdepunkter fra musicalklassikeren West Side Story og til Wallmans populære celebrationnummer. Denne sæson fejrer vi vores gæster med charmerende crooner-klassikere i ægte ”Rat Pack”-stil.

Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær akrobatik og artisteri! Oplev en jonglør i verdensklasse, en ekstremt stærk luftakrobat og en yndefuld cirkusartist, der sætter helt nye standarder for smidighed!

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Aftenen kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest, der samtidig bliver en forrygende start på natklubben..

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Wallmans pakken indeholder:
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • 4 retters menu hos Wallmans
  • Wallmans internationale show
  • Adgang til Wallmans Natklub
Prisen for Wallmans pakken starter fra Dkk 1095,- pr. person (i delt dobbeltværelse) på torsdage og Dkk 1375,- pr. person på fredage og lørdage. Wallmans dinnershow spiller i perioden 24. august 2018 til juni 2019. Bemærk at Wallmans opkræver et tillæg til standardpriserne i forbindelse med julefrokostshows. 

For forespørgsler og booking af Wallmans pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk

Læs mere om sæsonens show hos Wallmans her.

Obs! Wallmans nye show CARNIVAL har præmiere den 23. august 2019. Det er allerede nu muligt at booke efterårets Wallmans pakke med Hotel Copenhagen Crown til dette show.

Oplev Wallmans flotte show og kom tæt artisterne, når de serverer din mad